PNEUMÀTICS

Les millors marques de pneumàtics del mercat

Una de les parts més importants de qualsevol vehicle són els pneumàtics, així que és bàsic comptar amb uns bons pneumàtics que cobreixin les vostres necessitats.

Servei de canvi i reparació de pneumàtics, per a tot tipus de turismes, SUV, 4×4, esportius, monovolums i furgonetes mitjanes.

Oferim els nostres serveis a les principals empreses de renting.

Disposem del servei ‘Tyre Hotel’: no cal que guardis els teus pneumàtics d’hivern a casa teva. Nosaltres els tenim sempre a la teva disposició en el nostre magatzem, per què puguis conduir amb la màxima seguretat i eficiència, sigui estiu o hivern.

[us_single_image image=”123″ size=”full”]
[us_single_image image=”121″ size=”full”]
[us_single_image image=”122″ size=”full”]

Tractem tot tipus de pneumàtics de motocicletes: esportives, gran turisme, turisme, custom, naked, trail, supermoto, motocròs, enduro, trial, escúters i ciclomotors.

Deixa’t assessorar i t’aconsellarem la millor marca i model per la teva moto.

[us_image_slider ids=”475,628,629,630,631″ img_size=”full”]
[us_image_slider ids=”466,467,468,469,470,471″ img_size=”full”]

Tenim a la vostra disposició una amplia gamma de pneumàtics per a furgonetes, i vehicles industrials lleugers, amb un servei 24 hores, 7 dies a la setmana.

Si la vostra empresa disposa d’una flota de vehicles, a Pneumàtics Sala realitzem el canvi de pneumàtics de manera ràpida i eficient.

Formem part de la xarxa europea FIRST STOP i BRIDGESTONE PARTNER, una xarxa de tallers independents amb més de 2000 centres i presència a 25 països, amb l’objectiu d’oferir als nostres clients el millor servei, els millors productes i consells sobre pneumàtics i manteniment del seu vehicle.

[us_single_image image=”149″ size=”full”]
[us_single_image image=”621″ size=”full”]
[us_single_image image=”620″ size=”full”]

A Pneumàtics Sala oferim una amplia gamma de pneumàtics pel vostre camió. Treballem amb les principals marques del mercat, ens adaptem a les vostres necessitats i també posem a la vostra disposició pneumàtics recauxutats.

Disposem de servei de flota de vehicles, ens podem encarregar del mateniment del camió o camions de la seva empresa de manera ràpida i eficient, estalviant-li temps i diners.

Tenim conveni amb els principals fabricants de pneumàtics pel manteniment de les mega flotes europees.

A més a més oferim un servei 24 hores, 7 dies a la setmana. És un servei pensat per a empreses com la seva, que no poden deixar de treballar per una avaria als pneumàtics.

Cobertura d’assistència a tot Europa amb conveni amb les principals empreses del sector: ServiceEurope, Euroassist, RACE, etc.

A Pneumàtics Sala oferim un servei per flotes de vehicle d’empresa, fent el manteniment adequat per optimitzar el seu preu/quilòmetre.

[us_single_image image=”39″ size=”full”]
[us_single_image image=”676″ size=”full”]
[us_single_image image=”671″ size=”full”]
[us_single_image image=”678″ size=”full”]

Pneumàtics Sala treballa amb les millors marques de pneumàtics agrícoles. Sabem que les avaries dels vehicles agrícoles no tenen horari d’oficina, per això disposem del nostre furgó-taller per oferir-vos servei allà on sigui necessari.

Disposem d’un servei 24 hores, 7 dies a la setmana.

[us_gallery ids=”166,169,170,635,636,622″ indents=”1″ img_size=”thumbnail”]

A Pneumàtics Sala venem i reparem pneumàtics pel sector industrial. Treballem amb les millors marques del sector industrial, ja sigui per transport, com per a maquinària de construcció, obra pública, moviments de terra, etc.

A més a més oferim un servei 24 hores, 7 dies a la setmana. És un servei pensat per a empreses com la seva, que no poden deixar de treballar per una avaria als pneumàtics.

[us_single_image image=”170″ size=”full”]
[us_single_image image=”169″ size=”full”]